Misschien heb je er al eens van gehoord; de poppers drug. Poppers worden voornamelijk gebruikt bij seks tussen twee (of meer) mannen. Daarom wordt het ook wel gay poppers genoemd. Poppers zijn verkrijgbaar in flesjes. Je kunt vervolgens het dopje eraf doen en met je neus de dampen inademen om de poppers te gebruiken. Wat het doet, is dat de poppers drug ervoor zorgt dat je spieren ontspannen. Hierdoor is het ideaal voor seks tussen mannen. Daarnaast kan poppers ervoor zorgen dat je orgasme veel intenser wordt dan gewoonlijk. Het inademen van de dampen zorgt namelijk voor een soort roes in je hoofd. Dit is wel van korte duur, dus het is aan te raden om de poppers vlak voor je orgasme te gebruiken.

Steeds populairder

Gay poppers worden echter niet alleen gebruikt voor seks tussen mannen. Ook tijdens seks met vrouwen kunnen beide partijen deze poppers gebruiken. Het gevoel is namelijk voor beide geslachten hetzelfde. Ook wanneer je anale seks doet, is het gebruik van poppers aan te raden. Het is natuurlijk niet verplicht, maar misschien leuk om eens te proberen.

Wat zijn het precies?

Misschien ben je benieuwd naar wat poppers nu precies zijn. Poppers zijn nitrietverbindingen. Vroeger werd het vooral gebruikt om hartproblemen te bestrijden, door middel van de werkzame stof amylnitriet. Er zijn veel verschillende soorten poppers. De werking van deze soorten kan verschillen. Wat het best werkt is voor iedereen anders, dus het is vooral zelf proberen en erachter komen welke je fijn vindt.