Na de eerste keer door drie verschillende mannen te zijn geneukt met medeweten van mijn lieve man Nick, was voor mij het hek van de dam. Ik was altijd al dol op seks, maar vanaf dat moment was dat nog stukken erger geworden. De nacht na de ‘rustdag’ die ik mezelf had gegeven, droomde ik dat ik met Nick ging winkelen en wel spiernaakt. In de eerste winkel die we binnengingen werd ik op de toonbank gelegd en door de winkelier heerlijk geneukt. Zodra hij mijn kut had volgespoten gingen we naar een andere winkel, waar ik leunend tegen de toonbank door een andere klant werd geneukt. Ook hij vulde mijn kut met zijn geil. Daarna gingen we naar een kledingzaak en zat ik in een pashokje op een man zijn schoot met zijn pik diep in mijn kut. Een andere man neukte me gelijker tijd in mijn mond. Toen de lul in mijn kut gespoten had wisselden de mannen van plek en terwijl ik het gemengde geil van de ene lul likte, spoot de andere ook in mijn kut. Toen liepen we naar huis en werd ik onderweg in de tuin van de buren door de buurman geneukt. Zodra deze mijn kut gevuld had, kwam de overbuurman daar het zelfde met me doen en ten slotte ook de buurman van de andere kant.

In huis gekomen hielt Nick een glas onder mijn kut en bleek dat al het geil van alle mannen daar nog in zat en er nu uit stroomde. Het glas werd tot de rand toe gevuld met een enorme hoeveelheid sperma aangevuld met kutgeil. Ik doopte Nick zijn lul in dat glas en likte hem meteen weer schoon. Dat herhaalde zich een paar keer en nadat ik een deel van het geil zo had opgelikt, spoot Nick het glas weer helemaal vol. Daarna liet Nick mij het glas helemaal leegdrinken, wat ik maar al te graag deed.

Ik werd wakker en had twee vingers in mijn kut gestoken tijdens die droom, zo bleek. Omdat ik voelde dat mijn kut drijfnat was, wist ik dat ik niet alleen droomde lekker klaar te zijn gekomen, maar ook echt in mijn slaap was klaargekomen. Dat betekende echter niet dat ik bevredigd was. Ik voelde me geiler dan geil, maar het was maandag morgen. Dat betekende dat Nick was opgestaan een heerlijk ontbijt voor me had klaargezet en naar zijn werk was gegaan. Ik werk op maandag niet en dan laat Nick mij vaak lekker uitslapen. Normaal op maandag breng ik de dag door met eerst ontbijten, daarna douchen en aankleden, dan wat huishoudelijk werk doen, de noodzakelijke boodschappen, lunchen doe ik dan in het winkelcentrum waarna ik thuis mijn binnengekomen e-mail controleer en dan ontspan door wat te lezen of een filmpje te kijken. Tegen de tijd dat Nick thuis komt zorg ik dan voor een goede maaltijd. Zoals uit mijn eerste deel wellicht duidelijk is geworden, ben ik vrijwel voortdurend geil. Op werkdagen heb ik echter voldoende afleiding om er weinig hinder van te hebben. In het weekend verwent Nick me altijd voldoende om volop van mijn geilheid te genieten. Maar op maandag bouwt mijn opwinding zich langzaam op zodat ik na het eten heel erg verlang naar mijn man zijn lul, waar hij mij over het algemeen ook lekker van laat genieten.