Als tuinman zijnde had ik altijd het idee dat seks avontuurtjes voor anderen waren. Dat las je in de penthouse waar ik mij dan altijd lekker op klaar rukte. Dat ging mij niet overkomen. Maar van de zomer gebeurde het dan toch.

Als zelfstandige kom ik bij mensen met wel wat te besteden. Er zijn klanten die een 2e huis in het buitenland hebben en er dan soms lang niet zijn. Dan hou ik de tuin bij en kan ik lekker mijn ding doen. Als ik in een tuin ben waar ik helemaal uit het zicht ben kan ik het vaak niet laten om mijn pik uit mijn broek te halen en er even overheen te aaien. Masturberen doe ik 2 of 3 keer per dag. Ik ben gewoon altijd geil. Al dat ik een jaar of 6 was kreeg ik tintelingen in mijn pikkie als ik een vrouw met een leren rok zag en met hakken rondliep. Aftrekken deed ik toen nog niet maar met een kussen of deken wist ik mij toen wel klaar te rijden. Toe dacht ik dat als je ouder word het wel minder zal worden maar dat ging dus niet zo.

Ik ben nu 27 en nog steeds zo geil als toen. Net een relatie achter de rug van 3 jaar. We neukten eerst dagelijks maar het laatste jaar zakte dat af naar 2 a3 keer in de week. Ik ben altijd blijven rukken ook waar mijn vriendin bij was. Die vond het wel mooi om te zien en hielp me wel eens mee. En als ze ongesteld was of geen zin had om te neuken pijpte ze me evengoed klaar of ik mocht haar dan tussen haar tieten neuken. Maar toch liep het door mijn seksuele lusten ten einde zeker toen ze mij een keer betrapte toen ik met naaldhakken, een leren rok en panty’s door het huis liep.. Daar krijg ik zon lekker gevoel van in mijn pik..

Die zelfde pik had ik laatst weer eens niet in bedwang in een afgelegen achtertuin. De bewoners waren een paar weken weg en ik had alle tijd dacht ik dus.. Het leek me altijd al een keer enorm geil om naakt het gras te maaien. Het was een warme dag en me pik schreeuwde om bevrijding. Dus ik dacht van gewoon doen. Al snel kreeg ik een stijve lul dat ik achter de grasmaaier liep .Niet wetende dat ik werd aanschouwd door de dochter van de bewoners. Hallo tuinman gaat het wat ? Ik zette de maaier uit en voelde mij echt zwaar klote. Franka kon ik wel. Ze is 48 jaar geworden en ziet er nog prima uit. Altijd goed gekleed, volle rode mond en vaak loopt ze op hoge hakken of laarzen. Haar cup D komt altijd goed tot uiting in haar mooie kleren .Stiekem heel wat keren op gerukt. Ook nu droeg ze een leren rok tot over haar knieën wat min pik niet deed verslappen. Zo jij heb niet veel aan. Doe je dat wel vaker? Ik stamelde wat van ja ehh ja ehhh. Ik wist niet wat ik zeggen moest. Ik ben gewoon graag naakt zei ik. Dat komt mooi uit want ik kwam even de brievenbus legen en had nog wel even tijd om lekker naakt te zonnen hier in de achtertuin. Dus als je er geen bezwaar tegen heb doe ik ook mijn kleren uit.

Mijn pik bleef overeind en gaf bij iedere hartslag een beweging. Franka gaf een ondeugend lachje en zei van zo daar zit leven in. Ik had nog nooit zon zin om te neuken. Ze liep langzaam naar me toe en pakte met haar duim en wijsvinger het topje van mijn op springen staande lul vast. Tergend langzaam begon Franka mijn eikel te kneden. Dat werkt wel een beetje lastig denk met een stijve tussen je benen te bungelen? Ja je mag me er wel vanaf helpen hoor zei ik maar het kan wel even duren voor ie verslapt. Zo dat belooft wat geil mannetje. Zal ik je pik dan maar even lekker in mijn mond nemen lekker ding. We begonnen te tongen zonder dat onze lippen elkaar raakten. Zo geil had ik me nog nooit gevoeld. Ik pakte haar o zo lekkere tieten vast en begon met haar tepels te spelen die hard door haar strakke trui heen staken. Ik heb me zo vaak op je afgetrokken zei ik en nog voordat ze door haar knieën ging spoot ik mijn zaad over haar rok heen. O jee je kwam al zei ze er bleef aam n pik trekken tot de laatste druppel er was uitgeknepen. mijn pik bleef hard en ik vroeg of ze nog steeds mijn lul in haar mond wilde. Tuurlijk geile jongen maar eerst gaan mijn kleren uit.